Partneri

Primarne grupe proizvoda na koje se VMK Kolektor orijentira su automatski sustavi poduzeća Aprimatic i Pilomat te kao neizostavni dio sustava opremu za izradu svih vrsta vrata poduzeća Rolling Center.

Unatoč uskoj suradnji sa navedena tri proizvođača druge proizvođače smo odlučili zadržati u ponudi ukoliko projekti iziskuju specifična rješenja te nudimo potpunu podršku kroz originalne zamjenske dijelove te uslugu održavanja i servisiranja.

 

aprimatic

 

 

Firma Aprimatic S.p.A. je osnovan 1985. godine, a od 2003. godine je dio Urmet S.p.A. grupe, a sjedište je u Bologni.

Partneri smo od 2015. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Firma se bavi proizvodnjom pogona za dvorišna zaokretna i klizna vrata, pogona za kipp zaokretna, stropna sekcijska i rolo garažna vrata, cestovnih rampi te pogona za prozore, grilje, kupole i staklena vrata.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati pogone za dvorišna vrata Raider i Onda, cestovne rampe Patrol i Harrier te pogone za prozore Apricolor ugrađene na cijelome području Hrvatske.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.aprimatic.com

rolling

Rolling Center S.p.A. sa sjedištem u blizini grada Treviso osnovan je 1975. godine. Partneri smo od 2001. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Firma se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih metalnih profila, kotača i pribora za izradu dvorišnih i industrijskih vrata poput zasuna, šarki, kotača, kolica, profila, nosača te uz crnu galanteriju, cinčane te inox proizvode.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati masivne visokokvalitetne podne profile linije New Omega, profile i kolica za samonosiva vrata linije Gipi i CA4 te PSO, PSV i PSU modele kotača ugrađene na cijelome području Hrvatske, kako na privatnim tako i poslovnim objektima.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.rollingcenter.com

pilomat

Pilomat S.p.A. osnovan je 1995. godine, sjedište se nalazi u Bergamu. Partneri smo od 2015. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Proizvodni program je usko vezan uz cestovne rampe i prepreke poput automatskih i poluautomatskih stupova, fiksnih i savitljivih stupova, naponskih stupova, bušača guma, vertikalnih rampi, dvorišnih vrata, automatskih lanaca, čuvara parkirališta i modularnih ograda.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati podizne stupove CL i PL serija, savitljive stupove Flex City te čuvare parkirališta Parky ugrađenih na mnogim javnim površinama, prometnicama, parkiralištima i pješačkim zonama diljem Hrvatske.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.pilomat.com

ditec

Ditec Entrematic posluje pod nazivom Entrematic Italy S.p.A. od 2009. kako je postao dio Assa Abloy A.B. Švedska, ali osnovan je kao Ditec S.p.A. 1996. godine. Sjedište je u Milanu. Partneri smo od 2001. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Proizvode pogone za dvorišna i garažna vrata, pogone za prozore i grilje, brza i fleksibilna rolo vrata, cestovne rampe, industrijska vrata, staklena vrata, profile za izradu staklenih krila te vrata za specijalne namjene u bolnicama.

Od poznatih proizvoda najlakše će te prepoznati Lamp, žuti signalni treptač koji možete zamjetiti u gotovo svakoj ulici, svakoga grada Hrvatske kako na privatnim tako i javnim objektima. Isto tako na mnogim javnim i privatnim prometnicama i parkiralištima možete prepoznati i cestovne rampe linija Upper i Qik kao i na graničnim prijelazima, zatim pogone za dvorišna vrata Cross, Cubic, Silver te pogone Rex za staklena vrata na mnogim trgovačkim centrima.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.ditecentrematic.it

norma

Firma Normstahl je osnovana 1946., od 2011. je dio Assa Abloy A.B. grupe, Švedska, a sjedište se nalazi u Minhenu.

Partneri smo od 2001. godine te smo ovlašteni servis.

Proizvodni program pokriva garažna stropna i bočna sekcijska te kipp zaokretna vrata, industrijska i pješačka vrata te pogone za garažna i dvorišna vrata.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati zaštitni dizajn riblje kosti na kipp zaokretnim garažnim vratima Prominent te monolitne, glatke sekcije Top Style linije diljem Hrvatske.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.normstahl.biz.hr

beninca

Automatismi Beninca S.p.A. je osnovana 1965. godine sa sjedištem u Vicenzi te je dio Beninca Holding grupe, Italija.

Partneri smo od 2006. godine te smo ovlašteni servis.

Proizvode pogone za dvorišna i garažna vrata, industrijska vrata, cestovne rampe i čuvare parkirališta.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati cestovne rampe Lady i čuvare parkirališta VE serije po gradskim četvrtima te jednako na privatnim kućama i višetrukim stambenim objektima.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.beninca.com

tousek

Tousek G.m.b.H. je firma osnovana 1974. godine sa sjedištem u Beču. Partneri smo od 2008. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Proizvode pogone za dvorišna i garažna vrata, opremu za izradu samonosivih kliznih vrata, cestovne rampe, pogone za harmo vrata i automatske lance.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati ugrađene vrhunske Pull klizne pogone na elegantnim ogradama koje okružuju ekskluzivne vile, ali isto tako i robusnije serije Pull kliznih pogona na industrijskim kliznim vratima najjačih poduzeća poput Coca-Cole te Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.tousek.at

gunther

Firma Guenther Tore sa sjedištem u Neunkirchenu osnovana je 1972. godine, a od 2013. je dio Alutech grupe iz Bjelorusije.

Partneri smo od 2008. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Proizvode garažna, industrijska i harmo sekcionalna vrata, sekcionalna ostakljena vrata sa alu okvirima te rolo puna i rešetkasta vrata.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati seriju 707/909 industrijskih sekcijskih vrata, seriju AFS harmo vrata i seriju GI i GRR rolo rešetkastih vrata ugrađenih na mnogim lokacijama tvrtke Končar koja se odlučila za pouzdanost ovog dobavljača i opremila svoje mnoge podružnice u području grada Zagreba.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.guenther-tore.de

becker

Firma Becker Antiriebe G.m.b.H. je osnovana 1921. godine u Hessenu. Partneri smo od 2001. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Bave se proizvodnjom visokokvalitetnih pogona za rolete, tende, garažna, kipp zaokretna, sekcijska i rolo vrata, pogonima za industrijska sekcijska, brza rolo i rolo vrata te sustava za pametne kuće.

Od poznatih proizvoda nije lako prepoznati ugrađene uređaje zbog načina kako su ugrađeni, ali mnogi korisnici znaju kvalitetu L serije cijevnih pogona te SunWindControl senzore te Beck-O-Tronic upravljačke jedinice. Automotodrom Grobnik kraj Rijeke se odlučio upravo za ovog dobavljača na vratima svojih bokseva.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.becker-antriebe.de

gfa

GFA Elektromaten je firma sa sjedištem u Düsseldorfu, a osnovana je 1954. godine. Partneri smo od 2009. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Proizvode pogone za rolo i rolo rešetkasta vrata, sekcionalna vrata sa i bez protuutega, sekcionalna vrata sa potpunim vertikalnim otvaranjem, brza rolo vrata, rolo vrata sa lančanim prijenosom, klizna i harmo vrata, protupožarna i protueksplozivna ATEX rolo i sekcionalna vrata, upravljačke jedinice i sigurnosne elemente.

Od poznatih proizvoda nije lako prepoznati ugrađene uređaje zbog načina kako su ugrađeni no mnogi trgovački centri diljem hrvatske koriste upravo ove pogone kao i mnogi drugi proizvođači vrata specijalnih namjena koji zapravo stavljaju svoje oznake na ove visokokvalitetne pogone.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.gfa-elektromaten.com

elero

Firma Elero osnovana je 1987. godine, a sjedište se nalazi u Stuttgartu. Od 2011. godine je dio Nice grupe, Italija.

Partneri smo od 2007. godine te smo ovlašteni distributer i servis.

Proizvodni program sadrži cijevne pogone, pogone za industrijska vrata, pogone za žaluzine, tende i grilje, upravljačke jedinice i sigurnosne elemente te sustav za pametne kuće.

Od poznatih proizvoda nije lako prepoznati ugrađene uređaje zbog načina kako su ugrađeni no mnoga industrijska vrata koja smo ugradili na podzemne garaže te industrijske hale koje su zahtjevale nešto pristupačnije cijene.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.elero.com

elero

Jantar d.o.o. je osnovan 1992. godine, sa sjedištem u Naklu, Slovenija. Partneri smo od 2001. godine te smo ovlašteni distributeri i servis.

Firma proizvodi identifikacijske sustave za kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena, nadzor ključeva te RFID i biometrijske čitače.

Od poznatih proizvoda lako ćete prepoznati terminale za kontrolu pristupa i registraciju radnog vremena Regis, Focus i Simplex na mnogim javnim i privatnim objektima širom Hrvatske.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača www.jantar.si

  • +385 1 3667 411
  • +385 98 229 313
  • vmk.servis
  • AUTOMATSKI SUSTAVI
  • VMK Kolektor

Izrada: Sva prava pridržana VMK Kolektor d.o.o., 2001.-2017.