Servis

Od 2001. godine do danas izvršili smo instalacije ili sudjelovali kao dobavljači na projektima na više od 400 lokacija poslovnih i privatnih subjekata diljem Hrvatske te veliki broj još i danas održavamo i unaprijeđujemo prema željama korisnika. Mnogi od naših kupaca su državne ustanove, zdravstvene, prosvjetne, osiguravajuće kuće, veliki proizvođači i multinacionalne kompanije, srednji i mali poslovni subjekti te naravno mnogobrojne fizičke osobe koje su se odlučile za nas. Na upit šaljemo našu detaljnu referentnu listu.

Svake godine obavljamo doškolovanje instalatera i servisera na tvorničkim tečajevima kako bi postigli maksimalnu učinkovitost u održavanju sustava, ali i dijagnostici i otklanjanju neizbježnih kvarova. Također pokušavamo držati na stanju što više originalnih zamjenskih dijelova kako bi dodatno skratili rokove popravaka i omogućili nesmetano funkcioniranje sustava no također vršimo urgentnu dostavu zamjenskih dijelova po narudžbi.

Radno vrijeme servisa od ponedjeljka do petka, od 07:30 do 13:30 sati. Izlazak na teren uz prethodni dogovor i potvrdu termina. Servise obavljamo na području cijele Hrvatske te sa uz rad na lokaciji obračunava naknada za dolazak na lokaciju.

Od 2001. godine ovlašteno servisiramo proizvode slijedećih proizvođača:

APRIMATIC ROLLING CENTER PILOMAT  Ditec Entrematic   Normstahl Entrematic   Beninca    Tousek    Guenther Tore   Becker Antriebe    GFA Elektromaten   Elero   Jantar

  • +385 1 3667 411
  • +385 98 229 313
  • vmk.servis
  • AUTOMATSKI SUSTAVI
  • VMK Kolektor

Izrada: Sva prava pridržana VMK Kolektor d.o.o., 2001.-2017.