Naslovnica / Industrijska vrata

Industrijska vrata

Industrijska vrata za izvanrednu učinkovitost i funkcionalnost

Svakodnevno intenzivno korištenje, izazovni uvjeti, veća opterećenja – sve su to razlozi zbog kojih je važno da industrijska vrata budu stabilna, otporna, izdržljiva i dugotrajna. Njihova je primjena široka – od industrijskih postrojenja, prodajnih salona, skladišta, uredskih zgrada do javnih zgrada poput bolnica, vatrogasnih postaja i škola. Industrijska vrata mogu biti vanjska i unutarnja te prilagođena posebnim uvjetima u kojima se nalaze ili svrsi za koju se koriste. Proizvedena su tako da budu dodatno izdržljiva i da mogu podnijeti učestalu uporabu i intenzitet kojima se koriste. VMK Kolektor nudi industrijska vrata te širok izbor komercijalnih i industrijskih vrata za uobičajene ili izvanredne primjene. Dostupni su različiti modeli visokih performansi dizajnirani za dug životni vijek i iznimnu izdržljivost.

Učinkovita i sigurna industrijska vrata za glatko poslovanje

Za industrijska vrata važno je da budu iznimno kvalitetna, laka za održavanje i servisiranje, da stvaraju optimalne uvjete rada i pružaju visoku razinu sigurnosti. Dovoljno su otporna da izdrže svakodnevne aktivnosti teških industrijskih uvjeta, visoku frekventnost korištenja i izazovne vremenske i poslovne uvjete. Ona mogu održavati potrebne toplinske uvjete, podnositi izazovna opterećenja, pružati izolaciju i pokrivenost velikih površina, uštedu energije, iznimnu brzinu otvaranja i drugo. Unutarnja industrijska vrata koriste se za odvajanje radnih prostora ili prolaza zbog buke, mogućnosti brzih tranzicija ili sprečavanja gubitka topline. Sekcijska vrata odgovaraju najzahtjevnijim uvjetima u industriji i komercijalnom sektoru. Mogu biti sa i bez opruga te su lako motorizirana i imaju veliki izbor sigurnosnih elemenata za maksimalnu zaštitu zaposlenika i objekata. Preklopna vrata za industrijske potrebe imaju prednost minimalnog ugradbenog prostora, pouzdana su i lagana za korištenje te održavanje. Klizna vrata od izoliranih sandwich panela koriste se za zatvaranje ekstremno širokih otvora.

VMK Kolektor – odaberite industrijska vrata s povjerenjem

VMK Kolektor u ponudi ima široku lepezu izbora koje će zadovoljiti različite poslovne potrebe. Pronaći se mogu izolirana i neizolirana vrata za unutarnju i vanjsku uporabu, visokoučinkovita sekcijska vrata, klizna vrata, brza poliesterska vrata, fleksibilna, preklopna vrata te trakaste zavjese. Raznolik izbor materijala, boja, završnog lakiranja, vrsta motorizacije i upravljanja, karakteristika i dodataka omogućuje odabir koji će izgledom i performansama najbolje odgovarati određenom poslovnom objektu. Ovisno o modelu tu je i dodatna mogućnost ugradnje prolaznih pješačkih vrata, raznih ostakljenja i prozora te i ventilacijskih otvora. Pogledajte VMK Kolektor ponudu garažnih vrata, rampi i zaštitnih perimetara.

Sekcijska vrata

Industrijska sekcijska vrata sa ili bez opruga, su lako motorizirana i imaju veliki izbor sigurnosnih elemenata za maksimalnu zaštitu Vaših zaposlenika i objekata

Saznajte više

Preklopna vrata

Preklopna (harmo) vrata za industrijske potrebe imaju prednost minimalnog ugradnog prostora, te lako korištenje i održavanje

Saznajte više

Klizna vrata

Klizna vrata od izoliranih sandwich panela koriste se za zatvaranje ekstremno širokih otvora

Saznajte više

Brza poliesterska vrata

GLG brza poliesterska vrata izrađuju se u mnoštvo izvedbi za razne industrijske sektore

Saznajte više

SpiralGO vrata

Izolirana spiralna sekcijska brza vrata

Saznajte više

StripGO vrata

Fleksibilna trakasta zavjesa za odvajanje različitih radnih prostora

Saznajte više

FlexGO vrata

Fleksibilna zaokretna vrata sa ručnim ili automatskim upravljanjem

Saznajte više