Naslovnica / Pješačka vrata

Pješačka vrata

Pješačka vrata – superiorne performanse i iznimna posvećenost detaljima

Od vlastitog doma, stana, kuće, garaže, dvorišta pa do ureda, uredske zgrade, javne ustanove ili industrijskog pogona i skladišta – pješačka vrata imaju mnogobrojne mogućosti upotrebe u privatne i poslovne svrhe. Njihova iskoristivost vrlo je široka, a pri odabiru odgovarajućeg tipa i modela valja se voditi primarno njihovom svrhom, a onda i dodatnim karakteristikama koje su nam potrebne. VMK Kolektor nudi mnogobrojne mogućnosti odabira odgovarajućih pješačkih vrata, koja se ističu svojom funkcionalnošću, kvalitetom, otpornošću i dugotrajnošću.

Praktična i sigurna automatska pješačka vrata

Za vrlo tranzitne prolaze idealan odabir su automatska pješačka vrata. Ona olakšavaju i ubrzavaju prolazak, a istovremeno štede energiju koja se troši za grijanje i klimatizaciju prostora. Često se upotrebljavaju za ulaze u trgovine, banke, urede, komercijalne zgrade, ali i u unutrašnjosti poslovnih i javnih prostora. Napredniji modeli često se postavljaju u bolnicama i laboratorijima, gdje je uz funkcionalnost od iznimne važnosti i održavanje visoke razine higijene i točno određenih uvjeta.  Automatika za pješačka vrata omogućava beskontaktno zatvaranje i otvaranje vrata na razne načine artikulacije krila i time minimalizira utjecaj ljudskog faktora u njihovom načinu rada. Klizna pješačka vrata popularna su za upotrebu u standardnom komercijalnom okruženju. Njihov koncept omogućuje laku i brzu ugradnju, niske troškove održavanja te praćenje grešaka i odrađenih ciklusa. Radi sigurnosti, u slučaju nužde ili nestanka električne energije dostupna je ručna deblokada, ugradnja baterijskog paketa za rad, ugradnja mehanizma za detekciju dima i automatsko otvaranje vrata u slučaju požara te razne druge mogućnosti.

Lijep izgled i sigurnost privatnih i poslovnih prostora

Kako bi se osigurao privatni i poslovni prostor od nepoželjnih ulazaka VMK Kolektor nudi odličan izbor protuprovalnih vrata raznih modela. Oni pružaju različite razine zaštite upotrebom opreme visoke kvalitete i sigurnosnih cilindara visokih performansi. Širok izbor drvenih i aluminijskih panela, nadsvjetla i ostakljenim dijelovima omogućava praćenje estetike stubišta, kuće ili zgrade kako bi se vrata savršeno uklopila u izgled okoline. Industrijska pješačka vrata za komercijalne i industrijske objekte izrađena su od sandwich panela. Kako bi vrata izgledom što bolje odgovarala vizuri okoline, moguće je odabrati njihovu boju prema RAL karti, a dostupna je i ugradnja prozora te raznih sigurnosnih sistema. Kako bi odgovarala izgledu garažnih vrata, bočna pješačka vrata mogu se izraditi korištenjem istih panela raznih uzoraka i boja. Sigurnost od neovlaštenog ulaska po izboru se povećava zabravljanjem u tri točke. Otkrijte i VMK Kolektor ponudu garažnih vrata, industrijskih vrata te opreme za vrata.

Automatska pješačka vrata

Automatizacija postojećih vrata i kompletna automatska pješačka vrata olakšavaju prolazak kroz vrlo tranzitne prolaze i ulaze dok štede energiju za klimatizaciju prostora

Saznajte više

Protuprovalna vrata Silvelox

Silvelox modeli protuprovalnih vrata savršeno se uparuju sa Sivelox garažnim vratima i daju maksimalnu zaštitu Vama i Vašem domu od nepoželjnih ulazaka

Saznajte više

Bočna pješačka vrata

Bočna pješačka vrata uz garažna vrata omogućavaju usklađivanje završnog izgleda objekta zbog korištenja istih panela

Saznajte više

Industrijska pješačka vrata

Industrijska pješačka vrata za komercijalne i industrijske okoline izrađena od sandwich panela

Saznajte više