Naslovnica / O nama

O nama

Ovlašteni smo prodavači i serviseri za proizvode Ditec, Rolling Center, Silvelox, SEIP, RIB, GLG, Becker Antriebe, Beninca, Locinox i TiSO. Također servisiramo sve marke i tipove garažnih, indusrtrijskih i dvorišnih vrata i pogona, izuzev nekolicine određenih proizvođača.

VMK Kolektor osnovan je 2001. godine i u potpunom je privatnom vlasništvu. Iste te godine započinjemo nuditi usluge prodaje, ugradnje i održavanja automatskih sustava – pogona za vrata, staklena automatska vrata, cestovne rampe i druge prepreke, dvorišna, garažna i industrijska vrata te prodaju profila i pribora za izradu vrata. Sustavi integriraju mehaničke, elektrotehničke, elektroničke i informatičke elemente kako bi zadovoljili današnje tehnološke zahtjeve i standarde te su svi proizvođači ISO certificirani i u skladu sa EU normama.

Od 2001. godine do danas izvršili smo instalacije ili sudjelovali kao dobavljači na projektima na više od 400 lokacija poslovnih i privatnih subjekata diljem Hrvatske te veliki broj još i danas održavamo i unaprijeđujemo prema željama korisnika. Mnogi od naših kupaca su državne ustanove, zdravstvene, prosvjetne, osiguravajuće kuće, veliki proizvođači i multinacionalne kompanije, srednji i mali poslovni subjekti, te naravno mnogobrojne fizičke osobe koje su se odlučile za nas. Na upit šaljemo našu detaljnu referentnu listu, a niže možete vidjeti slike nekih projekata koje smo imali priliku odraditi.

U našem uredskom prostoru na Karlovačkoj 32H nudimo Vam savjetovanje i pomoć pri izradi projekata uz podršku naših iskusnih prodavača, montera i servisera. Ukoliko postoji potreba također možemo izaći i na lokaciju te izvršiti izvide i dati savjete i upute za nove projekte ili adaptaciju postojecih. Na istoj lokaciji će te naći i naš servis te skladište za izdavanje robe.

Veselimo se Vašem dolasku!